Blog

Nieuwe gelaatsverzorging

Sinds kort hebben we een nieuwe behandeling in ons gamma.

Deze keer gaat het om een nieuwe gelaatsverzorging.

Ik was al een tijdje opzoek naar een verzorging die meer ging doen.

Een verzorging die extra gaat werken op de problemen van onze huid zoals de veroudering ervan, grove porien, droge huid,..

Deze behandeling gaat de textuur van onze huid gaan verfijnen en voor een gladde huid met een onmiddellijk stralende, gelijkmatige en heldere teint zorgen.

 

De nieuwe verzorging is een glysalac peeling.

We gaan in deze verzorging dus vooral dieper gaan reinigen. Het is voor een keertje geen super ontspannende verzorging met massage maar een korte verzorging van max. 45minuten waarin we in 5 stappen onze huid dieper en dieper gaan reinigen.

Tijdens deze verzorging gaan we ook niet gaan ontharen omdat dit samen met de diepe reiniging reactie zou kunnen geven.

Wil je optimaal resultaat van deze verzorging? Dan is het aangeraden deze in kuurvorm uit te voeren van 3 behandelingen met minstens 1 week tussen elke behandeling. Je kan deze behandeling ook een week voor bv een hydraterende verzorging gaan uitvoeren om deze nog beter zijn werk te laten doen!!

Het is heel belangrijk om na deze behandeling je huid een week lang gaan te beschermen tegen de zon met een zonnecrème SPF 50. Ook in de winter!

 

De behandeling kan dus 1malig worden uitgevoerd en komt dan op € 50.

Wil je toch graag voor een kuurvorm gaan komen de 3 behandelingen samen op €130.

Bij een kuur krijg je 15% korting op de zonnecrème SPF 50 en op onze nieuwe thuisverzorgingsproducten!

 

Samen met de nieuwe verzorging bij mij in het salon is er dus ook een verzorging voor thuis bijgekomen.

De thuisproducten gaan extra werken op celvernieuwing van onze huid waardoor we gaan verstevigen en onze huid herstellen!

De dermoboosters zoals ze genoemd worden gaan we uitsluitend s’avonds aanbrengen. Omdat onze celvernieuwing s’nachts maar liefst 2x zo hoog ligt als overdag. Er zijn 2 soorten dermoboosters.  Eentje voor de rijpere, doffe en droge huid en eentje voor alle huidtypes met vroegtijdige veroudering, verdikte of verstikte huid. De dermobooster gaan we mengen met onze nachtcrème.

 

Ook hebben we een glysalac skin preparer voor s’morgens. Deze is ideaal voor mensen met een vette huid, vergrote porien, door zon beschadigde huid, doffe teint, vermoeide gelaatstrekken of hyperpigmentatie. Deze reiniger gaat dagelijks een diepere reiniging uitvoeren en is dus eigenlijk de thuisversie van onze behandeling in het salon.

Ook bij onze producten voor thuis gebruik is het belangrijk om dagelijks een zonnecrème gaan aan te brengen na je gewone dagcrème.

Wil je graag meer info over welke producten ideaal zijn voor jou huid stuur me dan zeker een berichtje en we bekijken het samen.

 

Ook kan je al een afspraak maken voor onze gelaatsverzorging via ons online boekingssysteem!

 

 

 

 

 

Opening nagelstudio

Sinds deze week zit ik voor de nagelverzorging in het nieuwe salonnetje.
Kom dus vooral eens langs om een kijkje te nemen. Ik ben alvast enorm trots! Hier alvast een kleine sneak preview!

Droge huid in de winter?

Tijdens de wintermaanden is het heel belangrijk om je huid goed gaan te verzorgen.
Onze huid moet verstevigd worden voor tegen de koude dagen en de effecten van verwarming.
Tijdens een gelaatsverzorging gaan we extra vitamine toevoegen waardoor onze huid ook tijdens de winter zacht en goed gehydrateerd blijft.