Gelaat en lichaamsverzorging

Face and Body Care

Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf. Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem dit moment voor uzelf en laat u in een rustig omgeving verzorgen in de salon.

Gelaatsverzorging

Tijdens een gelaatsverzorging kom je volledig tot rust in ons salon.

Kies tussen een standaard, seizoensbehandeling, hydraterend, anti-aging en huidvernieuwend. We werken hiervoor met producten van Sothys®.

Boek je afspraak

Ontharing

Ontharing met  suikerontharing? Dat kan allemaal bij Schoonheidssalon Dorien. Je geniet van vele voordelen

  • De haartjes blijven veel langer weg dan bij het scheren.
  • Suikerontharing is minder pijnlijk en geschikt voor de gevoeligste plaatsen en huidjes!
  • U hebt geen vervelende stoppels meer.
Boek je afspraak

Wimpers & Wenkbrauwen

Door het kleuren van wenkbrauwen krijgt u een expressievere uitdrukking. Bij het kleuren van de wimpers geef je de ogen meer demensie, ze lijken langer en voller.

Boek je afspraak
Standaard gelaatsverzorging

In de standaard gelaatsverzorging is inbegrepen: dieptereiniging, peeling, 1 ontharing met suiker , verwijderen zwarte puntjes, gezichtsmassage, masker en dag-of nachtcrème aangepast aan jouw huidtype.
Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van onze producten van Sothys die het gelaat zacht exfoliëren , reinigen en tonifiëren. Geschikt tot 45 jaar.

Intensieve gelaatsbehandeling

Geef je huid haar jeugd terug en verminder de tekenen van veroudering met deze exclusieve revitaliserende intensieve behandeling. Voor de intensieve gelaatsverzorging zijn al onze producten aangepast voor anti-aging en zijn geschikt vanaf +- 30 jaar.

Inbegrepen: dieptereiniging, peeling, 1 ontharing met suiker, verwijderen zwarte puntjes, gezichtsmassage, masker en dag-of nachtcrème aangepast aan jouw huidtype.

Suikerontharing

Een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijk producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën.

Met suikerontharing geniet u van een fantastisch resultaat en een zijdezachte huid. Een suikerbehandeling doet echter meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een peeling van de dode huidcellen.
De suiker maakt de huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Zodoende is deze methode geschikt voor alle huid- en haartype.

Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminder haargroei. De haren komen telkens dunner terug. Na slechts enkelen behandelingen is er een duidelijke verschil merkbaar met harsen. Alle zones (gelaat / benen/ armen/ bikini/ full wax ) kunnen behandel worden, zowel bij mannen als vrouwen.

Ons geheim

Wij dragen zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Ons uitgangspunt is dan ook uw persoonlijke, uiterlijke en innerlijke schoonheid. Dit zal er toe bijdragen dat u echt, in mijn salon, al snel thuis zult voelen.
Maak je afspraak